のびのび(日常の保育)

伸び伸びと元気に・・・

元気な子どもたちの姿

青空の下で・・・
気持ち良い風に吹かれて・・・
Shawn 先生と遊ぶ子どもたち
お砂場遊びの2歳児たち!

移動動物園でのスナップ

お部屋の中でのスナップ

土曜日参観の一コマ
お母さんたちが来てくれた!

参観日の一コマ
お友達と仲良くなったよ!
お部屋の中で遊ぶのも楽しいよ~
みんなで一緒に食べると楽しいね♪

思いっ切り遊ぶ・・・それが大切!

りくがめの背中に乗って・・・浦島太郎!
2歳児さんたちも・・・とても嬉しそう!
トトロの森の中で・・・
りくがめ君ノロノロ歩きだね!
みんなでなに始めよう~かなぁ?
よぉ~い・・・ドン!

伸びやかな子どもたちを育てる・・・

すずらん組さんとお散歩に・・・
ひまわり組さんたち
たんぽぽ組の子どもたち
気持ちの良いお天気♬
みんな仲良し・・・
お花がキレイだねぇ~

英語学院・書き方教室・ピアノ教室の授業風景

For the English lesson, Shawn-Sensei only speaks in English to ask students what he explains.

書き方教室ではきれいな文字の書き方を教わります。
Every child likes Christian to play with when he teaches English in their classroom.

Having much fun is the easiest way to learn English.

Christian induces a fun way for learning English to his students.

書き方教室の様子
Pronunciation is always the key to speak English well, students! OK?
ピアノ教室の練習風景

Students would love to learn enjoyable lesson from Mr. Nakamura.

English lesson starts from the elementary school now.

Enjoyable lesson makes students would naturally learn more!